Blog thumbnail

Voor de allerkleinste – Onze Prematuur Collectie

Voor de allerkleinste – Onze Prematuur Collectie

Blog thumbnail in
Volg en like ons:
Whatsapp

Voor de allerkleinste, vroeggeboren baby’tje’s is een collectie van geselecteerde items uit onze Daisy collectie samengesteld. De Prematuur collectie. Baby’s die te vroeg en te klein geboren worden zijn gebaat bij kleding met speciale kenmerken.

De eerste Prematuur collectie van Mats & Merthe bestaat uit mooie basis items zoals rompertjes met – en zonder kraag, broekjes, overslagvestjes en mutsjes. De stof is 100% Natuurlijk katoen en superzacht aan de binnenkant. Het is verkrijgbaar in zachte kleuren zoals zachtroze en lichtblauw. Belangrijk is dat prematuur kleding goed zit, oftewel aansluit om warmte vast te kunnen houden, niet irriteert en zacht is wat heel veilig voelt voor een baby. Bovendien ziet de kleding er prachtig puur en schattig uit en is het afgewerkt met de fijnste details.

Onze rompers kunnen openvouwen worden en hoeven dus niet over het hoofdje aangetrokken te worden. Onze gehele Daisy collectie wordt gemaakt van een rekbare 100% katoen en is heel zacht omdat het gebrushed is aan de binnenkant. Om ervoor te zorgen dat de gevoelige en kwetsbare huid van jullie baby zo min mogelijk last heeft van vervelende, stiksels en labels, zijn de labels verwijderbaar en is de maat aan de binnenkant gedrukt.
De standaard collectie is verkrijgbaar vanaf maat 44.

Volg en like ons:
Whatsapp

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart

0
Geen producten in je winkelmand
close

Wat vind je van deze blog?
Wil je ons helpen om meer jonge moeders te bereiken? Alvast bedankt!