Natuurlijk!

Met onze eigen kinderen als grote inspiratiebron, liefde voor detail, kwaliteit en tijdloos design,  een grote dosis enthousiasme én liefde voor avontuur, zijn we 5 jaar geleden een eigen label voor natuurlijk, luxe babybeddengoed gestart.  

Ontwerpen waarbij aandacht voor het gebruik van uitsluitend  natuurlijke materialen, comfort en duurzaamheid voorop staan. Onze eerste collectie bestond uit lakens en dekens van prachtige materialen. Eerlijk gemaakt in Europa

Al gauw bleek ook een steeds groter wordende vraag naar en behoefte aan babykleding met deze eigenschappen en kwaliteit.

Na een bezoek aan producenten en ateliers in Portugal,  zagen we een eigen kledinglijn helemaal voor ons.   Tijdloos, zachte- en duurzame babykleding met een unieke twist.

 
 
 

Sinds de lancering in september 2019, hebben al heel veel baby’s een geboortepakje van Mats &
Merthe gedragen. Zijn er al vier collecties ontworpen en nog
lang niet klaar 🙂 De kledinglijn heeft onze volledige toewijding nodig en daarom zal er geen beddencollectie meer uitgebracht worden. Wij richten ons vanaf heden volledig op het ontwerpen van babykleding.

Onze Newborn kleding:

  • Hoeft niet over het hoofdje van de baby aangetrokken te worden;
  • Is extra zacht omdat de binnenkant is gebrushed;
  • Bevat geen synthetische materialen;
  • Heeft ademende eigenschappen;
  • Heeft geen irriterende labels;
  • Wordt eerlijk en duurzaam gemaakt in Portugal.

En is daarom veilig vanaf de geboorte te gebruiken.

eerste pakje jongen

Onze collecties worden uitsluitend in Portugal geproduceerd. Al onze leveranciers worden zorgvuldig geselecteerd op hun respect voor de natuur, omgeving en mensen.

Mats&Merthe is volop aan het ontwikkelen. De collectie wordt voortdurend uitgebreid in kleuren en nieuwe artikelen die onderling prachtig combineren.

 

Voor vragen, opmerkingen en tips zijn we altijd beschikbaar.

Liefs Willeke en Kim

CLOSE
0
Add to cart